Info samt resultat från Galan 8/3

bild2_Gala_20140308

Lördagen började med en diplommatch för att starta igång galan, sedan varvades det mellan seniormatcher, ungdom och junior. Detta för att sprida ut och ge publiken det bästa från alla matcher. Det blev ett högt och bra tempo där framför allt de 2 sista matcherna blev otroligt underhållande med många slagväxlingar, kombinationer. För att framhålla en personlig favoritmatch så måste jag säga att matchen mellan Ebanks och Shah innehöll allt som man vill se i en boxningsring. Synd bara att någon måste stå som förlorare i en sådan match. Tafari Ebanks är en internationell boxare från Cayman Islands som var inbjuden för att träna med Örebro, med sig som coach hade han Norman Wilson.(Norman Wilson har tränat stora boxare som tex Trevor Berbick som vunnit mot bland annat Mohammed Ali.Norman var anställd under lång tid av Don King och har tränat eller varit hjälptränare till många framstående boxare genom tiderna, bland några kan nämnas Tony Tucker, Nate Cambell, Charles Whittaker.) Vi tackar Örebro BK för att de kom och tog med sig Ebanks, Wilson och andra boxare, vi tackar även övriga klubbar som kom med boxare och bjöd på en bra show!

/Kjelle

RESULTAT

Diplom.48kg Diyor Imamov( Mansurov) (Röd), Botkyrka – Casper Augustsson, Antares (Blå) : Seger Röd 26-25

SA 64kg Jens Hamsås, Botkyrka (Röd) – Arez Aldalo, Narva (Blå) , : Seger Blå 2-1