Galan 12/11, resultat.

Vi hade en gala hos oss i Botkyrkahallen den 12/11 med 2 diplom samt 6 matcher

Josef, Hafiz, Sarwar samt Damian 4st Botkyrka boxare som antingen gjorde sin debut
eller sin första match för klubben. Detta med blandat resultat där Josef Norling UB66kg mötte Josef Hirmiz,Hammarby IF och fick uppleva hur den riktiga boxningen i ringen kan kännas där man är ”spänd går in för fullt” men får en uppgiven match pga. att man inte är helt redo (TKO R2) . Samt Damian SB79kg som vann med 3-0 mot Oskar Szostak, Hammarby IF i en bra match men att han ändå har mycket mer att ge.
Så är boxning…!!!

Övriga resultat:
JB 64kg Misha boxades mot Naseer Haidari,Hammarby IF, där Misha gjorde en bra första rond men i slutet av andra och framförallt i 3:e inte hade konditionen för att orka boxas sin boxning. Förlust med 2-1
UB 60kg Sarvar Abdikarimjanov mot Anton Millsand,Olympia Kampsport Center.
Sarwar går sin debut och gör en bra sådan, vinst med 2-1.
UB 63kg Gabriel Akan (2m) och Hafiz Ahmadi går en klubbmatch, Hafiz gör sin debut och vinner med 3-0
UA 57kg Shabin Hosseini,DIF – Najib Jafari,Kista en match som börjar i ett högt och bra tempo där DIFs Shabin tar över mer och mer med sin starka och tekniska boxning, vinst för Shabin TKO R3.

Dock så tycker jag att alla boxare gör bra matcher, kämpar och försöker boxas efter sin förmåga även om konditionen behöver förbättras över lag.

Vi tackar de ca 100st i publiken samt domare och övriga för en väl genomförd gala.
/BBK