Segrar hos Djurgården

Vi var hos Djurgården i helgen och Gabbe övertygar mer och mer med sin tuffa boxning. 5 raka vinster nu och dessa har kommit mot både tekniska och aggressiva kraftboxare, många gånger övertygar han i 3:e ronden tack vare bra kondition. Även Sarvar gick match och gjorde det övertygande 2:a raka vinsten tack vare 2 räkningar på sin motståndare i 3:e ronden. Fortsätter det så här så har vi en bra generation på G. På detta så kommer Josef, Alvar och några andra duktiga diplomboxare så vi hoppas på en ljus framtid.

2115

 

 

 
Ett stort grattis killar!

Resultat diplom SM

Lite kort och gott från Halmstad och diplom SM.
Josef och Alvar var på plats för att försvara BBKs färger, Josef skulle väga in i 57kgA men vägde tyvärr några hg för mycket och blev uppflyttad till 60kgA för match på lördagen och Alvar fick direktfinal till söndagen. Josef boxades jämnt mot en några kilo för honom tyngre Oscar Nilsson från Örebro BK men fick tyvärr ge sig med siffrorna 3-0 , därmed så var hans SM över. När söndagen kom så väntade som sagt en direktfinal för Alvar i 30kgB, matchen var i det stora hela jämn men Alvar föll på sämre kondition än sin motståndare från BK Dalen. Men direktfinal eller inte ett silver tar han med sig hem i alla fall. Grattis från BBK!
20170319_114129

 

Diplom SM i Halmstad 18-19/3

Idag fredag så åker Johnny ner till Halmstad med Josef och Alvar för tävling i Diplom SM. Tävlingen pågår under lördag och söndag och imorgon så sluter även Ninos upp för att hjälpa Johnny med coachande.

Vi i BBK önskar både våra adepter och ledare lycka till.

Resultat Uppsala och DIF

Vi hade i helgen matchboxare i Uppsala och diplomboxare hos Djurgården.
I Uppsala så vann Gabbe med 3-0 och Sarvar med 2-1 medans Damian tyvärr förlorade 3-0 (tveksamt), bra jobb dock av samtliga även Paal som följde med som domare.
Hos Djurgården så boxades Josef mycket bra men föll med 29-28 mot en boxare som gått många fler diplommatcher än han själv gjort.

Gala i Uppsala

Idag lördag 11/3 så är Damian, Gabbe och Sarvar i Uppsala för en boxningsgala.
Med sig har de Johnny som second, vi önskar samtliga lycka till.

Matchstart 16.00.