Crane AB ny sponsor till BBK

Vi hälsar Crane AB välkomna som Botkyrka boxningsklubbs nya och viktiga sponsor!

Tack vare detta samarbetsavtal så kommer vi ha möjligheten att fortsätta att utveckla vår tjejsatsning ännu mer, samt vidareutbilda våra ledare och mentorer för ”nyanlända gruppen” som även nu kan fortgå till hösten.

Brons till Ibra i SM

Ibra åkte till Malmö och SM för att vinna hem Guldet till Botkyrka.
Men tyvärr blir det inte alltid som man vill eller planerar då det för dagen fanns bättre boxare i andra ringhörnan.

Det började dock bra, Ibra ställdes i kvarten på fredagen mot Almir Kahrimani, Halmstad BC och vann med 3-0 efter att givit sin motståndare 2 räkningar.
I semi så fick han en sparringpartner på andra sidan i Anton Hellström, BK Falken som motståndare. Ibra kom dock inte riktigt igång i sin boxning utan hamnade i Antons tempo och räckvidd. Helt emot planen mot vad han skulle men så kan det gå ibland när det låser sig i boxningen, förlust med 3-0. Vi får dock gratulera Anton som sedermera vann finalen.

Ett brons trots allt till en inte allt för munter Ibra, som inte riktigt räckte till denna gång.

3 Guld i Mellansvenska Mästerskapen i Örebro

Vi var i helgen i Örebro för tävlingar i Mellansvenska Mästerskapen med 3 boxare.
Från början så var det 5 boxare i Nours klass SC91+ men när vi vägt in så återstod det endast 3 och i Ibras SA69 var 8 anmälda men 6 vägde in och den gruppen delades i två 3 mannagrupper. Både Nour och Ibra lottades således till direktfinaler och då Linnea fick direktfinal redan på lördagskväll så hade vi tre direktfinaler att se fram emot.
Vilka finaler det sen blev!
Linnea vann sin match på TKO3 med bra metodisk boxning och när både Nour efter jättebra boxning och Ibra vann sina matcher på söndagen så var succén ett faktum.
3 Guld på lika många finaler !!!

Grattis till samtliga tre men en särskilt till både Linnea och Nour som vann sina första matcher för BBK och dessutom finaler.
Tack även till Rikard som dök upp som moraliskt stöd och coach.

Linnea_Örebro LInnea_GRupp  Nour_Örebro
Ibra_Örebrogrupp