1 Guld 1 silver i nybörjarmästerskapen.

Det blev ett Guld till Lucy Kiebler på nybörjarmästerskapen samt 1 silver till Jonas Hanifi.
Lucy fick en direktfinal som hon relativt enkelt vann med  3-0.Hon malde ner sin motståndare Miriam Szerman, Malmö BA ju längre matchen gick.
Jonas vann sin första match på TKO R2 mot Hermon Alemseghed,Rinkeby International och sin andra med 3-0 mot Adolpe Sylva,Varbergs BK, tyvärr så räckte han inte riktigt till i finalen och föll med 3-0 mot Anton Hellström, BK Falken.

Vi gratulerar båda till sina medaljer.

Lucy nybörjarmästarinna och Jonas till Final

Lucy kan efter idag titulera sig nybörjarmästarinna då hon vann sin final i 60kg på nybörjarmästerskapen. Ett stort grattis från BBK.

Dessutom önskar vi Jonas lycka till med sin final i 69kg då han igår vann på TKO R2 och idag med 3-0. Han boxas final imorgon söndag.

Info samt resultat från Galan 8/3

bild2_Gala_20140308

Lördagen började med en diplommatch för att starta igång galan, sedan varvades det mellan seniormatcher, ungdom och junior. Detta för att sprida ut och ge publiken det bästa från alla matcher. Det blev ett högt och bra tempo där framför allt de 2 sista matcherna blev otroligt underhållande med många slagväxlingar, kombinationer. För att framhålla en personlig favoritmatch så måste jag säga att matchen mellan Ebanks och Shah innehöll allt som man vill se i en boxningsring. Synd bara att någon måste stå som förlorare i en sådan match. Tafari Ebanks är en internationell boxare från Cayman Islands som var inbjuden för att träna med Örebro, med sig som coach hade han Norman Wilson.(Norman Wilson har tränat stora boxare som tex Trevor Berbick som vunnit mot bland annat Mohammed Ali.Norman var anställd under lång tid av Don King och har tränat eller varit hjälptränare till många framstående boxare genom tiderna, bland några kan nämnas Tony Tucker, Nate Cambell, Charles Whittaker.) Vi tackar Örebro BK för att de kom och tog med sig Ebanks, Wilson och andra boxare, vi tackar även övriga klubbar som kom med boxare och bjöd på en bra show!

/Kjelle

RESULTAT

Diplom.48kg Diyor Imamov( Mansurov) (Röd), Botkyrka – Casper Augustsson, Antares (Blå) : Seger Röd 26-25

SA 64kg Jens Hamsås, Botkyrka (Röd) – Arez Aldalo, Narva (Blå) , : Seger Blå 2-1

SA 81kg Jafar Mhkri, Vallentuna (Röd) – Abel Ibsevic, Örebro (Blå) : Seger Blå 3-0

UB 54kg Sabir Aziz, Rapid (Röd) – Samer Tabal, Hammarby (Blå) : Seger Blå 3-0

SA 60kg Lucy Kiebler, Botkyrka (Röd) – Linnea Molin, Örebro (Blå) : Seger Röd 2-1

UB 66kg Ismail Kut, Örebro (Röd) – Eric Norden, Hammarby (Blå) : Seger Röd 2-1

JB 64kg Omar Massi, DIF (Röd) – Samuel Yonesyan. Rapid (Blå) : Seger Röd 3-0

SA 64kg Gaby Khalaf, Botkyrka (Röd) – Gustav Tell, Örebro (Blå) : Seger Blå 2-1

SA 60kg Tafari Ebanks, Örebro (Cayman Islands) (Röd) – Magsudi Shah, DIF (Blå) : Seger Blå 2-1

SB 69kg Jonas Hanifi, Botkyrka (Röd) – Bilgeham Dalbudak, Örnen (Blå) : Seger Röd 3-0

Klara matcher Boxningsgala 8 mars

SA 81kg Jafar Mhkri, Vallentuna – Abel Ibsevic, Örebro
SA 64kg Gaby Khalaf, Botkyrka – Gustav Tell, Örebro
SA 60kg Tafari Eubanks, Örebro – Magsudi Shah, DIF
SA 60kg Lucy Kiebler, Botkyrka – Linnea Molin, Örebro
SB 69kg Jonas Hanifi, Botkyrka – Bilgeham Dalbudak, Örnen
JB 64kg Omar Massi, DIF – Samuel Yonesyan. Rapid
UB 66kg Ismail Kut, Örebro – Eric Norden, Hammarby
UB 54kg Azizi Tamim, Rapid – Samer Tabal, Hammarby
Diplom.48kg Diyor Imamov( Mansurov), Botkyrka – Casper Augustsson, Antares

Invägning mellan 11:00-12:00

Dessa matcher är just nu klara!!!

Boxgala Lör.8mars

Vi kommer nu på lördag ha en boxningsgala i våran lokal. Klubbar som har boxare kontaktar Paal Bjerke eller Markku Lampela antingen via mobil eller mejl.

paalbjerkee@gmail.com
markkuchamp@hotmail.se

Alla är förstås välkomna ner för att titta på matcherna!