Vår hemsida har blivit hackad

Hej alla boxare!
Vår hemsida har blivit hackad och vi har flyttat den till ett nytt webhotell.
Det är jag (Karin), Antonios mamma som håller på med att installera WordPress, flytta över databasinnehåll, bilder mm.
Det kommer att ta några timmar men sedan hoppas jag att det mesta kommer att vara tillbaka.
Jag gör det här helt ideellt så ha tålamod :-)

Diplom SM 2013

Diplom SM hölls i Tidaholm 5-7 april. Botkyrka ställde upp med fyra boxare vilket resulterade i ett silver och två brons. Alla boxades bra och vi hade det roligt tillsammans. Grattis till Tomas (66 kg) som tog sig till final och vann silver. Grattis till Isac (63 kg) och Antonio (45 kg) som tog brons. Eliamo boxades väldigt bra men den här gången räckte det inte.

Diplomserien boxning 14/10

Killarna boxades bra men domarna var lite snåla överlag med poängen den här omgången.
Vi behöver träna lite mer kondition.

Antonio Portillo blev Svensk Mästare i diplomboxning för säsongen 2011-2012 (C klassen) och dessutom blev han vald till årets bästa boxare 2011-2012. Ett stort grattis till honom. För att se en lista över alla svenska mästare i diplomboxning se Svenska Boxningsförbundets hemsida.

Resultat:
Antonio – Svante Linea 26-24
Fathi- Zanyar Narva 26-28
Dilvan – Ronson 21-26
Isak – William Djurgården 22-24
Eliamo – Praham Haninge bk 19-22

Diplomserien startade i Haninge

Diplomserien startade i Haninge (2012-09-16) och samtliga boxare gjorde mycket bra ifrån sig!

Värt att nämna är Eliamo som gjorde sin första match och boxades väldigt bra.

Här är resultaten:
Eliamo Afram, Botkyrka BK vs Svante Qvennerstedt, Linnéa IF 26-29
Fathi Usparov, Botkyrka BK vs Zanyar Darbas, Narva BK 28-30
Antonio Portillo, Botkyrka BK vs Jonathan Mühr, Stockhoms AIF 29-32
Dilvan Özcan, Botkyrka BK vs Omar Khelifa, BK Örnen 23-22
Isak Afram, Botkyrka BK vs Tamim Azizi, Djurgårdens IF 23-29

Ny hemsida

Hej alla boxningsklubbmedlemmar!
Jag heter Karin och är Antonios mamma.
Som ni ser så är hemsidan lite annorlunda. Jag har installerat WordPress och håller på att konfigurerar och lägger upp information. Det är meningen att ni ska kunna följa nya nyheter via mail eller facebook samt att man ska kunna kommentera på resultat och liknande direkt på hemsidan.

Som det ser ut nu så är det flera saker i temat som inte riktigt fungerar som det ska och jag håller på och undersöker vad det kan vara och fixar och trixar med installationen. Jag ber om tålamod eftersom det tar ganska mycket tid (och jag gör det här på den lilla fritid som jag har). Om ni vill att jag ska lägga upp information så skriv en kommentar på någon av sidorna så får jag det och gör om det till ett inlägg.